căsuța fericită

căsuța fericită

8 iulie 2011

Căsuța Fericită - cine suntem noi?

Suntem o familie tânără. Vrem să avem o viață fericită. Acestea sunt experiențele noastre!



Numele meu este Andreea iar pe soțul meu îl cheamă Cosmin. Avem în jur de 35 de ani și suntem amândoi angajați în companii multinaționale - în acest moment eu sunt în concediu de îngrijire copil. În Septembrie 2008, am cumpărat primul nostru cămin, căsuța noastră dragă :) un apartament cu 3 camere având o suprafață utilă de aproape 100 m2 în zona de nord a Bucureștiului.
În cei aproape 10 ani trăiți în București, am avut o viață obișnuită de cuplu tânăr, serviciul ne consuma aproximativ 12 h pe zi iar în puținul timp liber, încercam să ne bucurăm de un film, o cină sau un spectacol. 

Știam că nașterea unui copil reprezintă un punct de răscruce în viața majorității oamenilor.



Pentru noi, nașterea lui Aimi în Septembrie 2010 a însemnat nevoia de a trăi într-un mediu mai pur, mai puțin poluat de produsele și substanțele nocive care fac parte fară să vrem din viața noastră.
A însemnat căutarea celor mai sănatoase alimente, o dorință mai mare de a proteja mediul înconjurător și resursele naturale, dar poate cel mai important, a însemnat hotărârea de a ne reinventa căminul, viața ca familie, luarea deciziei de a ne bucura de lucrurile mărunte, de viață, în fiecare zi.

Am intrat într-o altă dimensiune a noastră ca indivizi, ca și cuplu, iar procesul de descoperire este abia la început!


Nu suntem psihologi, experți în cresterea copiilor, în protecția mediului sau în gastronomie, suntem doar doi oameni obișnuiți care vom invăța trăind și vom împărtăși experiențele (și eșecurile) noastre cu voi.

Pe lângă aventurile familiei noastre, o să incercăm să vă oferim informații diverse și interesante despre: gastronomie, design interior, mobilier, jocuri și jucarii, evenimente, lucru manual, alimente și produse, oferte și soluții “green” în beneficiul nostru și al copiilor noștri.

Sper ca o să vă placă să citiți despre încercările și aventurile care urmează! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu