căsuța fericită

căsuța fericită

6 august 2011

Anul acesta am plecat într-o adevărată vacanță de vară... în Alpi !

La sfârșitul lunii Iulie, am împachetat aproape tot dulapul lui Aimi, o bună parte din hainele ale mele și ale lui Cosmin în patru valize și am umplut cu mult entuziasm, până la refuz, mașina din dotare...  Nu, nu urmează să ne mutăm, însă am plecat în vacanța de vară. Ura, ura, ura!!!

Suntem foarte încântați, mai ales că anul acesta am decis să avem o adevărată vacanță de vară, de mai multe săptămâni - la fel ca și vacanțele din copilărie... vă mai aduceți aminte ce grozav te simțeai când începea vacanța?


Am conceput un traseu destul de complicat: din București am plecat la Cluj, unde am stat câteva zile, de acolo Cosmin a plecat cu mașina mai departe, spre Germania. A doua zi, noi (Aimi și cu mine), am zburat la Munchen, unde aveam întâlnire cu Cosmin :)... despre asta însă, am să vă povestesc altă dată.



După ce ne-am întâlnit, foarte romantic, în aeroport la sosiri și am băut o cafea/iaurt împreună la Starbucks, am plecat spre Lacul Constance din Alpi, cu destinația Bregenz în Austria, unde urma să ne așezăm cartierul general pentru următoarele săptămâni.
Despre Lacul Constance, găsiți mai multe informații aici. Însă ca să vă faceți o idee despre cum este poziționat geografic și politic, mai jos sunt două hărți luate de pe Wikipedia:



Planul era/este să vizităm o groază de orașe/țări și să împărtășim periodic cu voi impresiile noastre despre locurile pe care le vedem.

Totul a decurs așa cum am planificat, însă până azi, nu am avut internet... de fapt, nu avem nici acum garanția ca maine vom mai avea internet....așa că....

.... profit că am acum și vă ofer câteva poze din locuri vizitate până acum, iar în măsura în care am posibilitatea, am să public și alte postări din concediu în zilele urmatoare (dacă nu reușesc, o voi face la întoarcerea în țară).

Vizionare plăcută!



















Dar voi, ați fost pe aici? Ce ne recomandați să vizităm? Cât de des mergeți în vacanțe mai lungi de o săptămână? Chiar așa, când ați avut ultima oară o vacanță de vară adevărată? :)

4 comentarii:

  1. Dragă Alexandrina, peisajele sunt cu adevărat uimitoare... practic, nu poți să faci fotografii urâte! Dacă ai ocazia să te oprești cândva aici, nu o să fi dezamăgită. :)

    Cu drag,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase locurile pe unde mergeti, minunat! Ce peisaje, ce frumos este! Vacanta placuta, sa va distrati frumos si sa va bucurati de natura! Si eu plec in vacanta peste cateva zile la munte, in Romania, la Lepsa unde socrii meu au o cabana. Este divin! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Iohanna, aici este superb!
    Mulțumim pentru urare, să aveți și voi parte de un concediu minunat! La munte vara este fenomenal... peisajul, activitățile, temperatura... :)

    Pupici,
    Andreea

    PS. Am mai scris azi o postare despre orașul St. Gallen...merită vizitat! Imaginile sunt fenomenale ;)

    RăspundețiȘtergere