căsuța fericită

căsuța fericită

18 iulie 2011

7 cadouri speciale, pentru nou născuti deosebiți

Sâmbătă am ieșit cu o familie de prieteni în Hard Rock Cafe (pentru cei care nu știu, Hard Rock Cafe București, este în Parcul Herăstrău). Cu noi, a fost și Georgiana, o nouă cunoștință, care este însărcinată și urmează să nască peste scurt timp.
În drum spre parcare, ne-am întâlnit accidental cu o colegă foarte simpatică de la servici, care (după ce ne-am pupat și bucurat că ne-am întâlnit), mi-a spus că avem mai multe colege de birou, însărcinate și ele, unele mai aproape decât altele de naștere.
Nașa noastra de căsătorie, respectiv prietena mea cea mai bună, Tania, o să nască luna aceasta....
....hmmm......
....eu am început să văd un tipar.... :)


........și m-am gândit că ar fi probabil interesant să scriu câte ceva despre cadouri pentru nou născuți, mai precis să vă dau câteva idei de cadouri pline de bun gust, pe care dacă le cumperi, nu ai cum să greșești.

De la cărucioare, balansoare, port-bebe-uri, haine, cărți, jucării și până la scutece, toate sunt utile micuțului omuleț, însă cadourile pe care le propun eu, au șansa să supraviețiuască primilor lui ani, poate chiar să fie păstrate cu drag toată viața. :)

1. Înainte de "industrializare", toate femeile croșetau mici botoșei și bonete pentru bebelușii lor. Ar fi frumos să faci un cadou atât de personal, plin de dragoste..... iar dacă nu știi să croșetezi, poți întotdeauna să cumperi unul gata făcut... :)

Fotografia este luată de aici

Fotografia este luată de aici
 
2. Un set de veselă special...... are imprimată monograma bebelușului!

Fotografia este luată de aici
3. O cutie frumoasă, devine prețioasă prin ceea ce conține (o blucla de par de la botez, brățara cu numele bebelușului de la maternitate...... )!

Fotografia este luată de aici

4. De o hainuță deosebită ...nu te poți despărți niciodată!


Fotografia este luată de aici
5. Un căluț de lemn este .....probabil ....prima jucărie inventată?!? Este ceva ce fiecare copilaș își dorește să aibă (în plus arată chiar șic, fiind un decor superb pentru o cameră de copil)

Fotografia este luată de aici
6. O pernă ...din puf, cu monogramă...... brodată bineânțeles manual! :)

Fotografia este luată de aici
7. Cunoașteți expresia: "...născut cu lingurița de argint în gură"? Păi nu e nevoie să rămână o expresie!

Fotografia este luată de aici



....sau în loc de linguriță, o ceașcă gravată sau o jucarie din argint. :)


Fotografia este luată de aici

Fotografia este luată de aici


Dar voi? Ce cadouri vă place să faceți? ...sau să primiți? A primit cineva o linguriță de argint când era bebeluș? Ați păstrat un obiect special pentru voi, de când erați bebeluș?


PS. Fotografia cu femei însărcinate de mai sus, este luată de aici.

2 comentarii:

  1. Buna! Cred ca cel mai deosebit cadou, pe care mi-ar fi placut si mie sa il primesc, ar fi fost un wrap. La noi, in Romania, a patruns de relativ putin timp si mamicile nu constientizeaza foarte bine importanta si utilitatea lui, insa daca il primesc cadou il folosesc cu foarte mare placere.
    Daca vreti sa faceti un astfel de cadou, va invitam la concursul nostru! Detaliile sunt la noi pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ecomami, multumesc pentru comentariu. Întradevăr wrapurile și slingurile sunt super cadouri pentru mămici, dar trebuie și bebe să primească ceva ;)

    RăspundețiȘtergere