căsuța fericită

căsuța fericită

20 iulie 2011

Aimi a participat pentru prima oară la o zi de nastere!

Saptămâna trecută, Aimi a fost invitată la ziua de nastere a prietenei ei Eleni. Eleni a împlinit 1 an!

Eleni :)
A fost prima "zi de naștere" / petrecere la care Aimi a fost invitată până acum și din această cauză, nu știam la ce să ne așteptăm. Eu nu știam cum o să se simtă Aimi, iar Aimi nici măcar nu știa că este invitată la petrecerea lui Eleni...... Aimi pur și simplu a venit cu mine, așa cum face întotdeauna, ceea ce nu o împiedică, de obicei, să se simtă excelent. :)

Mai intâi, am mers să cumpărăm un cadou pentru sărbătorită... și am luat ceva marca K's Kids : un pantof educativ și un set de 3 carți texturate.


Am ajuns voioase la petrecere, ne-am pupat cu sărbătorita, i-am dat cadoul (care a avut mare succes!) și am primit și noi o punguliță cadou, care conținea: un coif și o trompetă de petrecere, un ou Kinder cu o surpriză colosală și un tub de soluție pentru făcut baloane de săpun :)



Apartamentul părinților lui Eleni era frumos amenajat cu baloane, jucării și un bufet cu sucuri proaspete, apă și diverse marunțișuri delicioase preparate de mama lui Eleni. Pentru noi adulții era un platou de sushi (foarte bun!) și un bar ce conținea ori ce bautură îți putea trece prin minte:


După două ore de joacă, au sosit și prăjiturile de la rece, iar puțin mai târziu și-a făcut apariția și tortul.



În ceea ce privește petrecerea....












....ne-am simțit grozav!


Dar voi? Când ați fost ultima oară la o zi de naștere a unui copil? Ce cadouri ați cumpărat? Ce decor va placut cel mai mult la acea petrecere? Ați servit sushi pentru adulți?

2 comentarii:

  1. La Multi Ani ptr prietena lui Aimi - Eleni ! La intalnirea de la Active Center, Eleni a fost fff draguta si "activa".

    Andreea, te astept impreuna cu mama lui Eleni, la intalnirea de masaj & gym ptr "bebelusele voastre".

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Vania,
    multumesc frumos, am să-i transmit urările tale lui Eleni ;) și vom veni cu siguranță la întâlnirea masaj&gym la Active Center!

    Să ai o zi minunată,
    Andreea

    RăspundețiȘtergere